Tillbaka till föregående sida

Foto: Karlo Boni, Unsplash
13
Maj

Nordisk konferens 2024

2024-05-13 - 2024-05-15
Linköping

Varje år genomförs Nordisk konferens – en konferens i samarbete med Folk och Försvars nordiska systerorganisationer i Danmark, Finland och Norge. I år är vi på svenska Folk och Försvar värdar för konferensen som kommer att genomföras i Linköping den 13–15 maj. Välkommen att inkomma med en intresseanmälan för att medverka i vår delegation!

Det övergripande temat för konferensen är Ett gemensamt försvar av Norden. Programmet håller på att utformas men kommer preliminärt att beröra:

  • Nato och de nordiska ländernas förutsättningar, strategi, organisation
  • Försvarsindustri
  • Cybersäkerhet
  • Strategisk kommunikation
  • Försvarsvilja och beredskap

När programmet är färdigt publicerar vi det på den här sidan.

Konferensen inleds vid lunch den 13 maj och avslutas efter lunch den 15 maj. Konferensen kommer att ha totalt ungefär 35–40 deltagare. Varje land får delta med högst 10 personer. Dessutom tillkommer det talare från varje deltagande land. Huvudspråket för konferensen är engelska.

Konferensavgiften är preliminärt på 8 800 kronor och inkluderar logi, måltider, bussresor samt övriga arrangemang under konferensen. Resor till och från Linköping är dock inte inkluderade och deltagare förväntas anordna dessa resor på egen hand.

Vill du medverka i konferensen som deltagare i Folk och Försvar Sveriges delegation? Skicka i så fall in din intresseanmälan enligt nedan. Folk och Försvar förbehåller sig rätten att välja ut en delegation och månar om att flera perspektiv ska finnas representerade. Sista dag för att anmäla intresse är den 22 mars.

OBS! Intresseanmälan är bindande, men du är inte garanterad en plats på konferensen förrän du erhållit en bekräftelse via e-post från Folk och Försvar. Målsättningen är att bekräftelsen skickas i starten av april. Du behöver då omgående bekräfta ditt deltagande. För att bekräfta din anmälan betalar du in en anmälningsavgift om 3 500 kr till Folk och Försvar. Faktura på återstående konferensavgift skickas efter genomfört arrangemang.

Upptäck fler kalenderhändelser