Tillbaka till föregående sida

Foto: Pixabay, redigerad
Se Rikskonferensen här
10
Jan

Rikskonferensen 2022 - måndag

2022-01-10 (kl. 08:50 - 16:50)
Se måndagens program live här

Rikskonferensen samlar varje år ca 350 deltagare och 60–70 talare under tre dagar för kunskapsspridning, samtal och debatt. I fokus står världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap.

Konferensen uppmanar till möten mellan politiker, aktiva inom organisationer i civilsamhället – inte minst ungdomsorganisationer – samt representanter för fackliga organisationer, näringsliv och myndigheter. Därtill finns en stor och växande medienärvaro.

Folk och Försvars Rikskonferens 2022 skulle genomförts i Sälen mellan 9-11 januari,men på grund av det rådande samhällsläget ställer vi nu i stället om till en digital teveproduktion.

Detta mot bakgrund av de nya restriktionerna och rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten som gäller från och med 23/12 som gör att det tyvärr inte längre är möjligt att genomföra Rikskonferensen fysiskt på plats i Sälen. Detta då det inte går att göra på ett säkert sätt med hänvisning till Covid-19. Folk och Försvar kommer därför att under jul- och nyårsveckorna ställa om till en digital teveproduktion som kommer att genomföras den 10–11 januari 2022 i Stockholm utan deltagare på plats likt 2021. Vi fyller löpande på med information om upplägg, nödvändiga förändringar i program m.m. framöver.

Vi beklagar att vi inte kan ses fysiskt i Sälen i januari, men vi ska göra vårt yttersta för att ändå försöka möta era förväntningar på konferensen och hoppas med försiktighet på att vi får mötas snart igen.

Hela Folk och Försvars Rikskonferens 2022 kommer att sändas live och kommer finnas tillgänglig för allmänheten via Folk och Försvars hemsida.

Detaljerad information kommer skickas ut separat till de som är berörda som t.ex. deltagare och talare.

Ta del av programmet här.

På vår temasida hittar du mer om Rikskonferensens olika programblock bland annat.

 

Projektledare: Hanna Tuvelius.

hanna.tuvelius@folkochforsvar.se eller 072-188 84 51

 

Presskontakt: Per Klingvall

per.klingvall@folkochforsvar.se eller 070-301 68 05

Upptäck fler kalenderhändelser