Tillbaka till temasidor

Tillbaka

Folk och Försvars Rikskonferens 2022

Varje år sedan 1946 genomför Folk och Försvar Rikskonferensen – Sveriges viktigaste forum för diskussioner om säkerhetspolitik, försvar och samhällets krisberedskap.

Rikskonferensen samlar varje år ca 350 deltagare och 60–70 talare under tre dagar för kunskapsspridning, samtal och debatt. I fokus står världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap.

Konferensen uppmanar till möten mellan politiker, aktiva inom organisationer i civilsamhället – inte minst ungdomsorganisationer – samt representanter för fackliga organisationer, näringsliv och myndigheter. Därtill finns en stor och växande medienärvaro.

RIKSKONFERENSEN 2022 BLIR DIGITAL!

Mot bakgrund av de nya restriktionerna och rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten som gäller från och med 23/12 är det tyvärr inte längre möjligt att genomföra Rikskonferensen fysiskt på plats i Sälen. Detta då det inte går att göra på ett säkert sätt med hänvisning till Covid-19. Folk och Försvar kommer därför att under jul- och nyårsveckorna ställa om till en digital teveproduktion som kommer att genomföras den 10–11 januari 2022 i Stockholm utan deltagare på plats likt 2021. Information om upplägg, nödvändiga förändringar i program m.m. fylls på här löpande.

Vi beklagar att vi inte kan ses fysiskt i Sälen i januari, men vi ska göra vårt yttersta för att ändå försöka möta era förväntningar på konferensen och hoppas med försiktighet på att vi får mötas snart igen.

Hela Folk och Försvars Rikskonferens 2022 kommer att sändas live och kommer finnas tillgänglig för allmänheten via Folk och Försvars hemsida.

Här hittar ni länkar till de båda dagarnas sändning:

Måndag 10 januari

Tisdag 11 januari

 

Kontakt

Hanna Tuvelius

Projektledare Rikskonferensen 2022

072-188 84 51
hanna.tuvelius@folkochforsvar.se

Mer om Rikskonferensens programblock

Press

Presskontakt

Per Klingvall
Pressansvarig Rikskonferensen 2022

per.klingvall@folkochforsvar.se

070-301 68 05

Pressbilder

Pressbilder från Rikskonferensen 2021 finns i vårt pressrum.